Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení grafické karty

Od: mpm odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli budu moct zapojit kartu RX 5500 XT, která má rozhraní PCI Express x16 4,0
Momentálně mám 1050Ti Mini od Zotacu u které je PCI-E 3.0
S tímto údajem u grafických karet jsem se ještě nesetkal a nevím co pořádně znamenají. Potřeboval bych tedy vědět, jestli půjde zapojit...
Děkuji za odpověď

Zapojení grafické karty
Zapojení grafické karty #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdujenkolem
hodnocení

0x

Je to plně kompatibilní , jde o propustnost která ale nemá v tomto případě zatím žádnej význam.

Spíš by mně zajímalo proč tyto karty? Málo místa ve skříni nebo slabý zdroj?

mpm
hodnocení

Zdroj 500W od LiteOn (takže docela dostačující) ale poměrně málo místa ve skříni... Mám Acer Aspire GX-781 a tyto hotový pc většinou mají méně prostoru ne? Rád bych lepší kartu ale mám i5-7400, která by mi lepší karty už brzdila...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]