Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC do 30k

Od: rhadley® odpovědí: 12 změna:

Zdravím .. Co říkáte na tuhle sestavu? Popř.. Co vylepšit? Díky moc za rady. czc.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Paráda, já jsem spíš na Nvidie ale tohle je dobrý.
hodnocení

A nebo tam dát tuhle základovku czc.cz/... ... Jako teď mám taky nvidii a téžko bych si asi zvykal na jiné .. Neupravil bys mi to nějak? :D Do těch 30k no

mark213
Co je to za blbost "jsem spíš na nvidie" obojí je gpu, obojí dělá naprosto totéž přes prakticky identická softwarová rozhraní... O tom zda AMD nebo nvidii rozhoduje u inteligentních lidi poměr cena/výkon a ne nějaké naivní fanouškovství kolem loga či zvyk

hodnocení

czc.cz/... A nebooo?

Jak chceš spáchat AMD desku a intel CPU*sok*

fugass*
Tomahawk bude vic laditelnej (taktování) ale neni náhodou pro Ryzen? Do i5 bych nešel. Když ati tak co tuhle?
czc.cz/...
Amd s i5 je co tam za kombinaci? Drž se ryzenu.

hodnocení

czc.cz/... ... Takže takhle strop? A nebo co ještě doladit? .. Co větráčky na víc? Bude to stačit chladit?

hodnocení

czc.cz/... A co tuhle grafiku?

hodnocení

A co to SSD? .. To je fájn?

Šel bych do M.2 SSD, když ho deska umí. Cena je podobná, možná je trošku dražší, ale rychlost je o velký kus vyšší. Tady ten SATA Kingston bych si dal tak do běžného notebooku.
hodnocení

czc.cz/... ... Takto?

Za mě dobrý :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]