Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z mailu mi zmizelo přeposlat

Od: blesik® odpovědí: 7 změna:

V mailech mi zmizela možnost přeposílat poštu. Jak to tam mám vrátit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mi toto dělá, když nemám mail na celé obrazovce. Ale v "odpovědět" je šipka a tam je přeposlat.

72mona3*
hodnocení

3x

A nemáte to zamaskované v "odpovědět"? Já když to rozkliknu, jako třetí možnost je "přeposlat". M.

doplněno 04.04.20 10:41:

*ua*

hodnocení

2x

Pokud jste v poště Seznam.cz a zmizlo tlačítko přeposlat - tak jste zřejmě zvětšila rozlišení stránky více než 100%. Upravte velikost stránky na 100%. Jednoduše rozlišení změníte - stisknout Ctrl a tlačítko (-) či (+)

hodnocení

2x

Máte to pod "odpovědět" rozbalí se "odpovědět všem" a "přeposlat". Klikněte na "odpovědět". Už je to takto delší dobu, asi tam nechodíte.

hodnocení

0x

Málo informací.

doplněno 03.04.20 19:28:

Já třeba používám Outlook a tam si nastavím na liště tlačítka která potřebuji.

hodnocení

Všem děkuji za odpověď, pomohlo rozkliknout "odpovědět" a pak zmenšit písmo.Díky, díky,díky!

hodnocení

Spíš přeposílám než odpovídám. Teď jsem zrovna zase nějakou dobu odpovídat nemusela, to je fakt.Jinak bych na to musela přijít sama. A to už se mi to kdysi stalo, ale ani manžel nevěděl, co jsme s tím tehdy vyváděli, že jsme to našli a přitom taková blbinka (a jak dokáže otrávit život).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]