Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit některá videa

Od: sana odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. V PC mám uložené video soubory. Teď potřebuji vydeo přehrát a nelze mi to v ničem. Píše mi to chybu, že je soubor poškozený. Zkoušela jsem Windows Media Player, VLC. Podle nějaké diskuze jsem si stáhla Recoverit. V něm se mi otevřel pouze 1 soubor z 10ti. Máte ještě nějaké typy? Nevím, kde se stala chyba, že mi půlka souboru jde a půlka ne. Vše je nahrané z telefonu s příponou mp4.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark213
hodnocení

2x
Chyba se pravděpodobně stala při kopírování souboru které bylo v půlce přerušeno (nezkopírovala se tak všechna data). Pokus se najít původní úložiště kam bylo video pořízeno a znovu z něj soubor do pc zkopíruj - a tentokrát celý.

hodnocení

0x

A v telefonu v kterém to bylo nahráváno to přehrát lze?

sana
hodnocení

Zkoušela jsem to tam přetáhnout zpátky, ale nejde ani přemístit.

V počítači to lze přemístit do jiné složky?

A do mobilu nelze zkopírovat ten jediný soubor a jiné ano nebo také ne?

hodnocení

0x

Tohle se občas stane, že některá videa, nebo i fotky, vytvořené telefonem, po čase nefungují. Také se mi to stalo. Proto raději fotím, nebo nahrávám hlavně foťákem. Mobil pro tento účel používám jen nouzově a fotky pak raději hned stáhnu do počítače a udělám zálohu.

sana
hodnocení

Tak to mě fakt dost mrzí, měla jsem tam věc, co by mi dost pomohla, aby ze mě někdo nedělal blbce. Právě, že jsem to hned stáhla do pc, abych s tím nahodou něco udělala, nebo omylem nesmazala.

mark556
Feraxi ty píšeš neskutečně nesmysly a tazatelé ti to naivně baští i s navijákem, jsi se sebou spokojený?

mark556 - kdyby se ti to stalo, tak tady nebudeš machrovat, mě už se to v mobilu stalo několikrát. Proč se to stalo nevím. Neřeším to.

@ferax
Kolego tady ti opravdu musim rict, ze to normalni neni. Mozna ti jde do kytek karta (pokud to mas na SD), nebo se ti to poskodi pri kopirovani, nebo mas problemy s pc (filesystem, hdd..)...ale rozhodne to neni bezne.

Já neříkám, že to je běžné, jen že se mi to stalo. Samozřejmě, že ukládám automaticky vše na kartu. Ta karta i mobil stále fungují. Občas se ale stalo, že na některém obrázku přímo v mobilu, se přes obraz objevily, čáry a blesky, nebo se objevilo jen půl obrazu. A už to zůstalo. Proto když mobil k focení, nebo natočení náhodou použiju, obrázky tam nenechám. V počítači se jim nic nestane.

madri
hodnocení

0x
jaký je zdroj? - stahované?
-poškozené?
šly dřív

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]