Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naboural se mi do PC

Od: petrbor odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou , minulý týden mě obtěžoval člověk, na Bazos.cz, vyhrožoval apod, neřešil jsem to jenže dnes se mi naboural do PC s tím že mi inzeráty celkem 5 ksů inzerátu smazal, kontaktoval jsem Bazos, ten mi neodpověděl,

Dá se tato situace nějak řešit? Popřípadě je tu někdo od IT aby se to dalo zjisit jako důkaz?

Děkuji všem

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Tipnu si.

Sám je nesmazal, jen inzeráty několikrát označil jako nevhodné a automat od Bazoše je automaticky smazal.

Jo to by mohlo být pravděpodobné. A nebo vypršela platnost ;)

Pro tazatele - ono nabourat se do počítače...v každém filmu je to easy a zvládne to každý průměrný ajťák na 5 kliknutí a zběsílého psaní, ale ona realita je malinko jiná. Krom toho uvažuj logicky...na co by se nabourával do počítače když by chtěl mazat inzeráty na serveru?

V tom filmu to jsou hackeři, ne ajťáci. :) Mají temnou místnost plnou blikajících obrazovek na kterých běží henty zelený čísílka z Matrixu , IP kamer, moře klávesnic... Nechodí ven, s*rou do kýble a sou děsně uderground a uměj se nabourat do pentagonu.

Poznávací znamení - mikina s kapucí a nemají žádný obličej *chyba*:-D

Jo, kapuce mikiny fest do čela, na to jsem zapomněl :)

*chyba*

To s tou chybou, to je dobrý, to tu ve smajlících nemají :)

Ale mají:)

poradte.cz/...

AHA, tak to jsem nevěděl :)

hodnocení

3x

Jsem si téměř 100% jistý, že do počítače se vám nenaboural. Maximálně vám uhodl/zjistil heslo na bazoš účtu a inzeráty smazal.

petrbor
hodnocení

Dobrý den, věřte mi že heslo nemohl zjistit.

Proč tě obtěžoval a vyhrožoval ti? Vypozoroval jsi nějaký důvod? Toto nikdy nevznikne bez důvodu, jenom tak...

joudic*
@ernie jestli jen tak znicehonic, tak to vidim na prodej predrazenych ochr. prostredku *smich*

radis
hodnocení

0x

Bazoš má opravdu mizerný algoritmus ověřování nahlášených inzerátu .. stačí, aby jeden inzerát nahlásilo více IP adres a bazoš ho smaže..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]