Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení wd Elektronic a dom.kina Panasonic

Od: beda odpovědí: 5 změna:
Mám wd Elektronic 1TB a nedaří se komunikace s dom.kinem Panasonic pt 550. Asi je to v napájení disku. Co s tím. Děkuji Beda

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Možná bude problém v tom 1T. Já mohu připojit k domácímu kinu Sony jen 500G.

beda
hodnocení

Díky a hezký den.

hodnocení

0x

No moc info tedy tazatel nedal, ale pokud budu předpokládat 2,5´´ disk tak by mohl být problém v napájení - prostě to neutáhne přes USB. Což hlavně u starších zařízení (což tohle asi je podle hledání) je dost možné. Řešením je buď používání 3,5´´ disku v usb boxu, ty mají své napájení a nebo dokoupit usb hub s napájení a pak by to mohlo funguvat.

To je předpoklad, že se neroztočí vůbec. Protože jinak prosím o upřesnění co to je "nedaří se komunikace"

beda
hodnocení

Díky, ano mám 2,5"disk a bude to tím napájením, protože flesch přes USB funguje. Co tedy mám shánět, abych externí disk mohl přehravat. Jinak disk lze připojit přímo na novou TV, ale zase lze přehrát jen něco. Přitom přes PC funguje bez problémů. Díky za typ.
A nepsal jsem to? Pokud nechces menit disk tak asi jedine...
google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]