Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RX 5500 XT 8GB, jakého výrobce?

Od: moo0 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli mi někdo může prosím poradit, jakou RX 5500 XT vzít. V minulých dnech jsem si byl jistý, že vezmu ASRock RX 5500 XT Challenger 8GB, jelikož oproti ostatním 8GB verzím byl skoro o 1000,- levnější. Dnes jsem ale zjistil, že zlevnili i ostatní značky. Například od MSI, další a myslím že i lepší verze od ASRocku (Phantom), Sapphire nebo Gigabyte. Nejraději bych sáhnul po MSI (XT MECH) ale nejsem si úplně jistý. Podmínkou je, že to musí být 8GB verze. Tu 4GB nechci, jelikož by za pár let už nemusela paměť stačit. Můžete mi tedy prosím poradit od jaké značky? Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

2x
Mrkněte ta testy, osazeny jsou sice stejně ale nějaký rozdíl tam bude. Dál mají různé chladiče aby to nebyl vrtulník. K některým možná bude hra nebo něco. Asrocku bych se nebál, před lety když jsem prodával počítače, tak jsem měli Asrock desky a prodali se jich snad stovky. Reklamace co vím tak asi jedna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]