Dobré odpoledne. Mám PlayStation 4pro již 2 roky. Před rokem jsem psko reklamoval s tím, že se zasekával a nenabootoval. Reklamace vyřízena "výměnou jednotky". Na konzoli jsme od té doby moc nehráli a nedávno se projevila další závada. Konzole se při jakékoli hře (ať už digitální nebo krabicovka) začne vydávat zvuky jako vysavač a po chvíli zamrzne. Vyskočí error kód abych provedl aktualizaci hry, od, inicializaci atd. To vše jsem vyzkoušel ale bez výsledku. Konzole už není v záruce a nevím co mám dělat. Četl jsem že to může být jak prach, tak třeba teplovodivá pasta, toho se obávám nejvíce.PSko má za sebou cca 15cm místa a není v nijak těsném prostoru. Mám to otevřít a podívat se dovnitř? Vzduch při běhu her je opravdu horký (neměřil jsem ale mokrou ruku vám to spolehlivě osuší během chvilky:D). Moc díky za rady!
Jo osobne bych to otevrel, vycistil, zkontroloval a pripadne vymenil vetrak nebo prepastoval. Ale jestli to zvladnes musis posoudit sam. Youtube je plny navodu, postup neni problem, ale jestli jsi zrucny vis jen ty..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.