Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit licenci Microsoft office?

Od: zlatuska odpovědí: 15 změna:

Ahoj,musím teď hodně šetřit, ale končí mi licence MS Office 365. Kde ji za rozumnou cenu koupit? Potřebuji nutně kvůli práci, dělám home office během pandemie. Každá koruna, kterou ušetřím, se počítá,jsem v tíživé situaci. Děkuji za laskavé tipy *srdce*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nestačil by zdarma dostupný LibreOffice?

Doporučuji opravdu vyzkoušet ten výše uvedený Libre Office. Používáme ve firmě na některých počítačích kde není Office od Microsoftu a problém nemáme. Odinstalovat ho můžete kdykoliv, pokud nebude vyhovovat.

danuska2

A otevře tazatelka přes Libre Office i Wordové dokumenty? Třeba staré co má v PC? Jen se ptám,s Libre nemám zkušenost.Přijde mi,že kdyby šlo nahradit Office pomocí Libre,tak Office nikdo nekupuje :) Dík

Otevře, jediný prodlém, který se občas objeví je ten, že se trochu rozhodí formátování stránky při tisku pokud chcete třeba tisknout dokument vytvořený v Office. A při ukládání si můžete vybrat, jestli chcete dokument uložit jako Office nebo Libre. Ale samozřejmě tam nějaké mouchy oproti Office budou, proto jsem psal nejdříve vyzkoušet.

motak
pokud nepotrebujete treba otevirat v libre office dokumenty se vzorci, co nekdo vytvoril v office... to ste v...
douby*

motáte dohromady vzorce a makra ... vzorce zpracuje libreoffice naprost obez problému, s makry bývá potíž. Ale použití maker je v praxi velmi neobvyklé.

douby*

Určitě bych ale Libre zkusil, protože je to prostě příliš dobrý balík než aby se dal jen tak ignorovat. Může vám naprosto dokonale vyhovovat. S formáty MS OFfice si poradí velmi dobře, resp. každá nová verze lépe a lépe, a umí do nich ukládat takže to pošlete někomu kdo používá MS Office a i ten to bez problému otevře. Viz cs.libreoffice.org/... kde je ke stažení v češtině zdarma.

horak*
hodnocení

2x

zkuste tady

hodnocení

0x

Home office děláte na svém PC/ntb nebo na firemním? Pokud na svém, požádejte zaměstnavatele o zaplacení prodloužení licence Office 365, pokud na firemním, oznamte mu, že licence končí a měl by ji prodloužit. Zaměstnavatel by také mohl mít tzv. hromadnou licenci a mohl nebo spíše měl by vám ji pro Home office na váš PC/ntb poskytnout.

V každém případě pokud v práci máte Office 365 k dispozici, měl by vám zaměstnavatel zajistit možnost ji používat i při Home office.

doplněno 01.04.20 19:08:

A proč by jednou zaměstnavatel nemohl pomoci tobě i sobě a poskytl ti svoji licenci? Zavolej mu a zkus se domluvit.

doplněno 02.04.20 09:54:

Záleží na tom, jaké máš v zaměstnání postavení nebo spíše jak moc si tě zaměstnavatel cení. Uvědom si, že jeho to poskytnutí licence vůbec nic nestojí! Jde jen o jeden PC navíc v hromadné licenci.

zlatuse
Na svem.Licenci budu používat i soukrome.
danuska2

Já si jen představím svého zaměst.,jak ho o to žádám :) Teď,když se propouští a každý si chce udržet místo,přijdu požádat,že chci licenci pro soukromý počítač :)Sorry,není to míněné ve zlém,ale zaměstnavatelé jsou různí

motak
01.04.20 15:04
hodnocení

0x
ebay

radis
hodnocení

0x

Za rozumnou cenu nikde *ee*

Asi nejvýhodněji to teď vychází v Datartu za 999Kč

hodnocení

0x

Vím, není to moc košér.

Co aukro?

hodnocení

0x

Možná i zde goodoffer24.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]