Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Disk -vysunutí

Od: kryblice odpovědí: 4 změna:

Mám počítač Lenovo ideopad330,který mne v podstatě vyhovuje až na to nešťasné ruční vysunutí disku z mechaniky.Prosím poraďte amaterovi, jak nejlépe vysouvat disk z mechaniky počítače.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

V ponuke štart si vyberiete položku počítač. Zobrazia sa vám všetky diskové jednotky. Vyberiete si tú vašu diskovú mechaniku,kliknete na ňu pravým tlačítkom myši a vyberiete si položku vysunúť, na ktorú kliknete ľavým tlačítkom. Disková mechanika sa otvorí. Ja mám Win7 a neviem či to je tak aj na Win10.

31.03.20 17:51

Jo, je.

hodnocení

1x

Všechny notebooky to takto mají (možná by se nějaká výjimka našla). Není na tom nic nešťastného a pro vysunutí stačí stisknout příslušné tlačítko na mechanice. Pokud se nepletu, je to to oválné tlačítko prakticky uprostřed mechaniky.

doplněno 31.03.20 11:37:

Slavco31 má pravdu. Ovšem když jsem si to zkoušel na svém ntb s W10, musím říci, že při ručním vysunutí bych měl vložený disk a mechaniku zavřenou v okamžiku, kdy pomocí druhého způsobu by se teprve otevírala. Ovšem "proti gustu žádný dišputát":-D

hop®
hodnocení

1x

Také jsem měl u jiného compu problém s věčným hledáním čudlíku, než jsem začal používat externí mechaniku.
Stačilo si v menu Tento počítač najít příslušnou mechaniku a uložit si ji jako zástupce na Plochu. Pak už vždycky jen pravým myšítkem kliknout na ikonku mechaniky na ploše a zvolit Vysunout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]