Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení rychlosti otáčení fan GPU NVIDIA

Od: david22 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, nevíte v jaké sekci NVIDIA CONTROLL PANELU mohu nastavit rychlost otáčení grafické karty?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně se tedy grafická karta neotáčí. Ale pokud myslíš rychlost ventilátoru GK, tak ta by se měla regulovat automaticky v závislosti na teplotě grafického procesoru.

doplněno 30.03.20 15:20:

Pravděpodobně ne. A 75°C není u GK žádná katastrofická teplota.

doplněno 30.03.20 15:50:

Možná by stačilo zlepšit airflow ve skříni a teplota by šla o pár stupňů dolů.

david22
hodnocení

Takže když mám při hře 75 stupNů, už ta rychlost nejde snížit?

david22
hodnocení

*Snížit teplotu, rychlost zvýšit

david22
hodnocení

Katastrofická, ne ale vzhledem k tomu že grafiky jako GTX 1060 mají životnost kolem tří let, říkal jsem si, že ochlazení by neuškodilo...

clovicek*
hodnocení

0x

Pokud si chceš hrát s nastavením GPU je na to program MSI afterburner řada GTX 10x0 a vejš už tam má i automatické taktování a najde ti to stabilní hodnotu , otáčky ventilátoru tam jde nastavovat taktéž . 75 je v záteži v pohodě , kde si se dočetl že 1060 po 3 letech odejde? Pokud máš nějakou levnou tak ti mužou kleknout větráky a následně ti tak grafika může odejít ale zas tak často se to nestává.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]