Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta-instalace

Od: mk08 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je potřeba po vložení karty do základní desky, udělat ještě něco navíc?

Popřípadě, co by to bylo?

Mám totiž v plánu kupovat Gainward GTX 1660 SUPER, odkaz ->https://www.patro.cz/gainward-geforce-gtx-1660-super-pegasus-6gb-gddr6-dp-hdmi-dvi-d/

A když už sem píšu, tak bych se zeptal jestli procesor i5-7400 nebude tuto grafiku nějak výrazně brzdit. Samozřejmě, mělo by to být o dost lepší, než aktuální 1050Ti...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Něco navíc?

Zasunout kartu do slotu...připojit napájení, nainstalovat driver.

hodnocení

0x

Nejlepší doporučení je třígigové šestijádro i5 8500.

hodnocení

0x
Ještě si pro jistotu porovnejte příkon staré a nové grafiky a ujistěte se, že máte dost silný zdroj.
mk080
Zjistil jsem že stará grafika Zotac 1050Ti Mini má příkon 75W a 1660 SUPER má 125W v popisku píšou, že by měl stačit 450W zdroj. Já mám 500W od Lite-On. Ale přišel jsem zřejmě na problém grafika je bez přídavného napájení (ta stará). Bude nová fungovat bez přídavného napájení?
Nebude.
Ale na přídavné napájení tam nějaký volný konektor mít téměř určitě budete.

fugass*
hodnocení

0x
Pokud nová grafika má dodatečně napájení, zapojte ho. Mrkněte jestli váš zdroj má na toto výstup, popř.to řeší redukce z molex konektoru. Někdy bývá u grafiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]