Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám intel core i7 7700k 4.20 GHz 16GB RAM a grafickou kartu ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1050TI O4G GAMING a chtěl bych provést smysluplný upgrade grafiky pro nové hry. Rozpočet mám cca do 13 tisíc.
Rád bych podotkl, že hraji na širokoúhlém monitoru s rozlišením 3440x1440. U her jako Assassins Creed Odyssey nebo The Division 2 se proto s tímto rozlišením dostávám spíše pod 30fps.
Co byste mi poradili? Nějakou rtx 2070? Předem děkuji na odpověď. Mám základní desku AORUS Z270X-Gaming 5
Podíval bych se asi po 2070 Super, mělo by to být pro vyšší detaily a nějaké smysluplné fps v pohodě, ale asi bych zapomněl na stabilních 60+ fps na nejvyšší detaily ve všech hrách. Rezerva tam asi moc velká nebude do budoucna, na RT rovnou zapomenout, to pořádně nedá ani 2080Ti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.