Nejste přihlášen/a.
ahoj jak mam prosim nainstalovat windows 8.1 z flesky? diky.
Na vytvoření instalační flashky z ISO souboru doporučuju z vlastních zkušeností program Rufus. S oficiálním nástrojem od Microsoftu to občas byla loterie.
mám windows 10 v pc ale mám ho ten pc dlouho a uz by potreboval by reinstal windows právě nevím jak tu flesku připravit na boot disc jestli je na to neakej program nebo jestli ty windows jen pretáhnu na flesku a pres bios jako z cd?
No v první řadě si ujasni jestli chceš win 10 a nebo win 8.1 protože jednou píšeš to a jednou to. Na win 8.1 jsem ti odkaz na nástroj psal a na win 10 microsoft.com/...
Stáhneš nástroj, dáš flash, alespoň 8GB a jen vybereš, že chceš instalačku na flash disk.
Pokud jsi už instaloval někdy win tak je to jinak stejné, akorát nebudes bootovat z cd, ale flash.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.