Zdravím úplně všechny, kdo mají problém s tím, že si ve Windows vytvoří druhý, třetí, x-tý účet a nemohou se do něj přihlásit. Napíše se: " Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení. Nelze načíst profil uživatele. " Konkrétně v mém případě se jedná o Windows 7 (již nepodporovaný, ale to na problém nemá vliv, tato chyba je staršího data). Na internetu jsem dlouho pátral, čím by to mohlo být. . Našel jsem všelijaké návody, od jednoduchého zásahu do registru, opravy chyb na disku, kontrolu a opravu systémových souborů, opravu windows z instalačního CD, až po kompletní reinstal systému. Bohužel nic nepomohlo a došel jsem až tak daleko, že jsem skutečně málem přeinstalovával nově nainstalovaný systém (čerstvě instalovaný tak 2 měsíce zpět). . . Chvilku jsem se v tom ještě hrabal a nakonec stačilo: . . . 1) Otevřete Ovládací panely / Uživatelské účty / Změnit nastavení nástroje Řízení uživatelských účtů . 2) Vypnout ho, resp. ve Win7 stáhnout posuvník až dolu na "Nikdy neupozorňovat" . 3) OK . 4) Vytvořit účet, oprávnění nového účtu = správce . 5) Vše zavřít a restart . 6) Teď už by mělo všechno fungovat, normálně se do účtu přihlaste . 7) V ten moment jste vytvořili profil i systémově, nyní si můžete vrátit nastavení uživatelských účtů zpět (Určitě to udělejte), nastavit si heslo, obrázek, nebo i změnit typ účtu na Standardního uživatele. . . . Toť vše, jen jsem se o to chtěl podělit a tohle je nejlepší poradna, jakou znám. Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.