Nejste přihlášen/a.
Jak se zbavím nutnosti zadávat PIN při každém spouštění WIN 10? Podařílo se mi sice původní PIN odebrat, ale pro změnu to po mně chce heslo. Prostě chci, aby WIN naběhly po zapnutí počítače automaticky. Jde to vůbec?
Ještě jsem to nedělal,chystám se. V záložkách mám toto - wintip.cz/... . Nakolik to funguje,nevím,v recenzích jsou některé reakce nicmoc...
Otevřít - nastavení-účty-vaše informace a na pravé straně dole by mělo být, přihlásit se místním účtem. Po kliknutí na přihlásit se místním účtem a budete asi muset vyplnit stávající heslo účtu Microsoft. po zadání dát další a otevře se tabulka na místní účet. do kolonky uživatelský učet napsat třeba pepa,uživatel nebo jiný název. Další je heslo-to nevyplnit-nechat prazdné. Potom odhlásit a dokončit, proběhne restart a mělo by to najet bez pinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.