Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PIN při spouštění WIN 10

Od: magdon® odpovědí: 8 změna:

Jak se zbavím nutnosti zadávat PIN při každém spouštění WIN 10? Podařílo se mi sice původní PIN odebrat, ale pro změnu to po mně chce heslo. Prostě chci, aby WIN naběhly po zapnutí počítače automaticky. Jde to vůbec?

PIN při spouštění WIN 10

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fandaporadny
hodnocení

3x

Možná by stačilo do okénka spustit napsat netplwiz a dát ok. po otevření uživatelské účty je kolonka: před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo. tak to v tom okénku dát fajfku pryč a další spuštění by mělo jít bez hesla

hodnocení

*palec* Děkuji z celého *srdce*. Funguje to. *frajer*

berger*
hodnocení

1x

Ještě jsem to nedělal,chystám se. V záložkách mám toto - wintip.cz/... . Nakolik to funguje,nevím,v recenzích jsou některé reakce nicmoc...*nevi*

fandaporadny
hodnocení

0x

Otevřít - nastavení-účty-vaše informace a na pravé straně dole by mělo být, přihlásit se místním účtem. Po kliknutí na přihlásit se místním účtem a budete asi muset vyplnit stávající heslo účtu Microsoft. po zadání dát další a otevře se tabulka na místní účet. do kolonky uživatelský učet napsat třeba pepa,uživatel nebo jiný název. Další je heslo-to nevyplnit-nechat prazdné. Potom odhlásit a dokončit, proběhne restart a mělo by to najet bez pinu.

hodnocení

Tak jsem nakonec použil tuhle možnost. Při té první jsem zjidtil, že se přihlašuju sice bez hesla, ale přes Internet pomocí účtu Microsoftu, o což nemám zájem. Nehledě na to, že při absenci Internetu nemusí jít Win vůbec spustit.

fandaporadny
hodnocení

0x

Zdravím, jestli by šlo spuštění bez internetu jsem nezkoušel, ale ten místní účet je jistota. Ještě je možnost účet Microsoft vymazat, ale pouze z počítače a svým účtem Mic. je možnost se kdykoli přihlásit, třeba na jiném pc. Ale tak jak to je to stačí a ať to šlape :)

veronica
hodnocení

0x

Není lepší PC vypínat jako Hybernace = vypnutí bez odhlášení?

hodnocení

Jak kdy. Ale problém to v žádném případě neřeší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]