Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o přátelství na facebooku, učitelka

Od: karel0 odpovědí: 9 změna:

Chodím na gymnázium, je mi 20 let. Myslíte, že je vhodné, požádat na Facebooku o přátelství učitelku, která mě učila na ZŠ před 4 lety? Nebo je to nevhodné, drzé, vlezlé? Děkuji za názory

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to vhodné pokud jste spolu měli nadstandardní vztah. Pokud jsi jeden ze třiceti tak si představ, kolik by takových přátel měla za svou kariéru... a k čemu by to bylo?

hodnocení

1x

O přátelství se nežádá, to se buduje roky, pokud jsou si lidé blízcí, mají podobné zájmy, názory a pod. Facebook, je v tomto směru nesmyslná pakárna.

sollik*

Už dlouho mě poradte.cz buzeruje, že nehodnotím odpovědi. Ale za tuhle bych Vám Feraxi dal 500 kladných ;)

Facebook není špatný, ale když občas vidím jakou důležitost mu a hlavně počtu "přátel" lidé přikládají, nestačím se divit.

priklad1*

Facebook je pro blbce a ty kteří si myslí, že musí být IN. Normální lidi se přátelí jinak a mezi sebou dokáží komunikovat taky jinak. Navíc si mnozí zahravají se zákonem. Zveřejňovat fotky na kterých jsou zachyceny cizí lidé, bez jejich souhlasu, je zakázáno.

hodnocení

0x
Nevidim dúvod proč by to nešlo
Klidně žádost pošlete pokud bude paní učitelka chtít tak jí přijme pokud nebude chtít nic se neděje život de dál.

vilik*
hodnocení

0x
Je to nevhodné. Má vlastní život.
Nebo se vám stýská po domácích úkolech? Co od toho vlastně čekáte?

hodnocení

0x

Chceš si s ní psát?

monik
hodnocení

0x

Já jsem v 8.třídě a na Facebooku mám v přátelích dva učitele od nás ze školy.

dusger*
hodnocení

0x

V rádiu reklama na film Sociální síť začínala; "Představte si, že máte třista milionů přátel..." Slovo -přítel- má dnes mnoho významů. Osoba na Facebooku je něco jiného, než kamarád ze školky, který ti byl na svatbě za svědka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]