Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě nehraje mp3

Od: laso odpovědí: 4 změna:

Vypálil jsem v neru (asi 9 ) cd disk s mp3. V počítači hraje, v autě v přehrávači ne. Nevím kde je chyba. Poradte postup nebo jestli použít jiný vzpalovací program? Díky laso

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

djrabitt*
hodnocení

3x

Ahoj.

Tento problém jsem měl před nějakou dobou také, a vyřešilo to uzavření CD po vypálení.

Některé CD snímače totiž nepodporují otevřené CD.

Zkus při vypalování zvolit "uzavřít disk" nebo "disk najednou" a uvidíš.

S pozdravem DjRabitt.

stevo5*
hodnocení

1x

A podporuje ti ten prehrávač v aute formát mp3? Ak nie, musíš si to CD napáliť v NERO ako Hudobné CD. Len pri štarte NERO zvoľ vytvorenie Hudobného CD a skladby vo formáte MP3 tam pridaj. Daj napáliť. NERO ich sám pri napaľovaní skonvertuje do formátu pre hudobné CD. Samozrejme že sa ti ich tam toľko nezmestí ako keď mali skladby formát mp3, ale bude sa to dať prehrať v každom prehrávači. Na to koľko skladieb môžeš pridať na CD, ťa NERO upozorní dolu v lište.

laso
hodnocení

Samo že mě přehrávač v autě podporuje mp3 už nějaké mám ale vypálené asi starším nerem.

stevo5*

Nezáleží na verzii NERO. Pravdu má rabitt nižšie, je treba pri napaľovaní uzavrieť CD - zašktrnúť tú voľbu v menu pred napálením. Myslím že aj napálené a neuzatvorené CD sa dá uzavrieť. Inak sa ti prehrá len v počítači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]