Nejste přihlášen/a.
Mám v TV THOMSON nainstalovanou aplikaci KODI, avšak neumín do ní nahrát videa ani radiové stanice a prakticky jsem ji využil jen na příjem SKYLINK LIVE. Zkoušel jsem hledat na Internetu nějaký manuál k této aplikaci, ale nic jsem nenašel. Poradil by někdo, kde stáhnout nějaký návod nebo jak nainstalovat do KODI češtinu? Děkuji předem.
Seznqam repozitorů jsem našel. ale nejde mi nic stáhnout. Zkoušel jsem repozitor iVysílání ČT a po klik na to se objeví tento dialog, kde ale není nic aktivní ! :
Popis:
Autor:
Štěpán Ort
Detail:
Plugin nabízí přístup do archivu České televize iVysílání i přehrávání kanálů živě.
Závislosti:
Frodo 12.x
Gotham 13.x
Kodi 14.x
Prosím o radu jak na to.
Sice repository mají příponu ZIP ale nerozbaluje se to. Někde v Kodi je instalace, volba načíst zip
Ten repozitář tam má tlačítko na stažení, tak to se mi povedlo. Pak tam je odkaz na pouhé prohlédnutí seznamu doplňků, ale jak nějaký doplněk stáhnout, to tam není !
Doplňky se instalují až v Kodi z repozitáře. Buď si někoho pozvěte, nebo nastudujte. Je toho pny internet i YouTube.
Moc děkuji, už jsem si doplňky nainstaloval a jedou. Ten doplněk pro streamy videí na webshare však na mě chce nějakou VIP registraci a to nevím, jak udělat
Zaregistroval jsem se na tom KODI fóru a nějaký mistr mi tam radí, abych si nastudoval základní práce s KODI, ale kde seženu nějaký manuál mi neporadil. Nainstaloval jsem si KODI do té čínské krabičky s Androidem, ale natáhla se mi tam nějaká verze už s nainstalovaným repozitorem a se starými doplňky, ve kterých chybí SKYLINK LIVE. Potřeboval bych poradit, kde stáhnou nějakou panenskou verzi KODI, do které bych si mohl naistalovat nejnovější repozitář a doplňky. Stávajícíi verze KODI mi neumožňuje instalovat ZIP soubory z flešky. Díky předem
Tak už se mi povedlo nainstalovat ten repozitář, z něho doplněk SKYLINK LIVE, ale mám zde jen 2 volby : ARCHIV a KNIHOVNA. Živé vysílání mi nejde, protože to stále píše, že "se nepodařilo vytvořit soubor m3u", i když tato volba je v nastavení zapnuta. Poradí někdo?
Jak může dělat někdo z komára velblouda. Ve všech verzích Kodi jsou od autora nějaké repozitáře. A pokud snad při vyhledávání repozitáře se mi nenabídne úložiště fleška (bych se divil, taky nemusí být nakonektovaná) tak si ty repozitáře překopíruji. K tomu mám Souborový manažer.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.