Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám dvě videa z dvou zdrojů se stejným zvukem a rozdílnými scénami.
Jak je jednoduše porovnat ve vrstvách, aby byl zvuk videí "proti sobě" sladěný?
Tak abych potom mohl scény prolínat a zvuk odpovídal oběma.
Děkuji za radu.
Nevím co to máte za videa, ale já bych dal ve video editoru každé video na videostopu zvlášť a u jednoho zamknul zvukovou stopu. Potom prolínal stopy jak chci a upravil dle potřeby. Když tam máte dva totožné zvuky, tak jedno vypněte a utvořte s prolínáním jeden celek, jedno video. Asi to jde i jinak.
Teď jsem si všiml, že to máte as do mobilu, tak já napsal návod na pc a videoeditor.
Mám na PC.
Mám videa ve dvou stopách.
Šlo mi o to, jak je proti sobě postavit, aby byli srovnané podle zvukových stop - tedy stejný zvuk ve stejnou chvíli - pak zvuk u jedné stopy vypnu.
Asi bych synchronizoval obě stopy podle zvukového grafu zvuku ve videu. Videa proti sobě postavil na stopách tak, aby se grafy ve stejném okamžiku, bodu, kryly. Potom bude zvuk u obou videí ve stejném okamžiku. Jak jinak. potom jeden vypnout, nebo oddělit a vymazat. To by byl můj postup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.