Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit .NET Framework

Od: sehes* odpovědí: 14 změna:

mMáme na PC aplikaci která potřebuje NET.Framework kvůli problémům s jsem byl nucen přeinstalovat celé Xpčko a ot té doby mi program který potřebuje mamka k práci vyhazuje tuto chybu a nefunguje : "Chcete-li spustit tuto aplikaci, musíte nejprve nainstalovat jednu z následujících verzí rozhraní .NET Framework: v2.0.50727 pokyny týkající se získání příslušné verze rozhraní .NET Framework vám poskytne vydavatel aplikace."

Stáhl jsem tedy příslušnou verzi a při instalaci to vyhodilo chybovou hlášku: Setup cannot continue because this version of the .NET Framework is incompatible with a previously installed one. For more information, see support.microsoft.com/...

po kliknutí na OK istalace chvíli běží ale za chvíli se objeví chyba že v průběhu instalce došlo k potížím a instalce nebyla dokončena a nabídne mi možnost odeslat setavu s informacemi o problému který vznikl na microsoft

nevím co stím

Předem děkuji za odpověď

Jan Kocábek *plac*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Podle toho co ti to píše. máš v počítači verzi Net Framework, která není kompatibilní s verzí, kterou instaluješ.

Do jednoho počítače nelze nainstalovat dvě různé jazykové verze rozhraní .NET Framework, pokud máš nainstalovanoui anglickou verzi Net Framework 1.1 , musíš zase instalovat anglickou verzi

sehes*
hodnocení

Instalace NET Framework ale byli vždy v češtině takže v tom problém nevidím.

Níve tedy v čem by mohl být problém?

Předem děkuji

Jan Kocábek

Takhle se dál nehneme...co a odkud jsi stáhnul? Jednalo se o tuhle verzi? microsoft.com/...

nebo : microsoft.com/... k ní je pak language pack dole na stráce (takže jaké že instalace byly vždy v češtině?)

sehes*
hodnocení

Toto jsem stáhnul : download.microsoft.com/... Celé je to v češtině kromě té jedné chyby které nerozumím protože neumím anglicky. také jsem se pokoušel odinstalovávat všechny verze NET.Framework ale to nejde vyžadujeto totiž balíky které nemám v PC .

Předem děkiji

Jan Kocábek

Odkaz od tebe mi nejde...zkus tedy ty odkazy jak jsem psal a stáhni si k nim language pack

sehes*
hodnocení

instalace z prvniho odkazu byla v češtině a za chvíli mi to při instalaci vijelo tuto hlášku mi to vyjelo tuto hlášku Setup cannot continue because this version of the .NET Framework is incompatible with a previously installed one. For more information, see support.microsoft.com/... po zadání této adresy do vyhledávače : support.microsoft.com/... mi to vyjelo článek od Microsoftu i přesto že anglicky neumím pochopil jsem že mám nainstalovat NET Framework 2.0 což jsem uděal ale vyhodilo mi to zase tu samou cbyu i s odkazem na článek podle kterého jsem postupoval.

pak jsem zkusil tedy druhý odkaz vše vypadalo slibně najednou uprostřed instalace to vihodilo nápis chyba instalce a tlačítko konec

už opravdu nevím co mám dělat.

prosí pomozte.

Jan Kocábek

Windows installer 3.1 máš naistalovaný? Byl mezitím restartován pc? Jinak mě teď nic nenapadá...můžeš ještě zkusit přímo microsoft support.microsoft.com/...

sondaw*

Zdravím, stále se v tom nějak nevyznám, tvůj odkaz na stažení je opravdu nefunkční, jak píše Maverick, není mi teda jasné, jak a co jsi odtud stáhl.

Podle tvého prvního dotazu stahuješ verzi Net framework 2, verzi 1.1 v počítači zřejmě máš. Protože z chyby, kterou ti to vypisuje vyplývá, že stahuješ jinou verzi (zřejmě jazykovou), než už v PC máš

doplněno 02.02.09 12:05: Ještě by mne zajímalo toto: jaké balíky to vyžaduje? Pokud chceš pomoct, je potřeba napsat všechno, co to po tobě chce nebo jaké hlášky se ti objeví, už mne také nic jiného nenapadá.
také jsem se pokoušel odinstalovávat všechny verze NET.Framework ale to nejde vyžadujeto totiž balíky které nemám v PC .
Měla jsem totiž kdysi podobný problém, verze 2xx nešla nainstalovat, stáhla jsem jinou jazykovou verzi, proto jsem ti to sem psala. Po stažení správné verze, stejné jako byla u verze 1.1 jsem už v pohodě nainstalovala
sehes*
hodnocení

V PC mám verz , 2 i 3 tedy vše co zatím bylo vydáno kromě pár nenovějších aktualizacích které nejdou nainstalovat ale to není ten problém. Problém zpočívá v tom že nejde nainstalovat verze 2.0.5727 kterou vyžaduje program přes který moje mamka pracuje.

tu určenou verzi jsem stahoval odtud: microsoft-net-framework.e/...

Jan Kocábek

sondaw*

Už jsem se v tom dočista ztratila, takže bude moje odpověď možná úplně mimo, ale psal jsi o verzích, že je máš všechny v češtině.

Jestli dobře vidím, ta z posledního odkazu, který je už funkční, je ale anglická, na předchozí (cz) verze nainstalovat nejde

sehes*
hodnocení

možná že tato otázka je pitomá ale vůbec tomu nerozumím kdž spouštím tu poslední tak ta se instaluje česky a pokud je to teda anglická jak ji mám nainstalovat když ji tam potřebuji.

Předem Děkuji

Jan Kocábek

sondaw*

No usuzuji tak i podle té hlášky, kterou ti to vyhodilo, navíc na tom odkazu od tebe je napsáno - jazyk agličtina.

Snažím se najít tu tvoji verzi v češtině, zatím se nedaří

Jak opravit .NET Framework
sehes*
hodnocení

Děkuji ale v tomto přípafdě je zajímavé že je to v angličtině ale instalace je česky.

Jan Kocábek

pravdomluvny*

Takových programů, kde instalace probíhá v češtině a vlastní program je cizojazyčný je spousta. Tomu bych se zase tak nedivil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]