Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hru rozjet v době karantény?

Od: jindra123* odpovědí: 10 změna:

Už se začínám pomalu nudit a nevím, do čeho se pustit. Nemáte někdo nějaký tip? Něco co bude trošku na dýl...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerrysek*
hodnocení

2x
Zaklínač 3

fugass*
hodnocení

1x
Kámošku a hrajte na doktory. Na to nic nemá.
joudic*

hra jde kdykoli vypnout ;)

re4zon
hodnocení

0x
Neskodilo by napsat na jake platforme a co to ma byt zhruba za zanr...
jindra123*
hodnocení

Jedu pořád na kompu a jinak je mi to v podstatě jedno...prostě se chci něčím trošku návykovým zabavit

hodnocení

0x

GTA V, Red Dead Redemption 2, Zaklínač 3, Assassins Creed: Origins nebo Oddysey, Deus Ex Human Revolution nebo Mankind Divided, Dying Light, TES V: Skyrim, Elex, Fallout 4 a hromady dalších.

Záleží na tom co vlastníte, nebo kolik jste ochoten utratit.

hodnocení

0x

Civilization. Netřeba vysvětlovat žánr, poslední je tuším VI.

Simutrans - vláčky, trochu pro šotouše.

Python, Java - nauč se programovat :)

krtek*
hodnocení

0x

Já dneska dohrál Spidermana...

jindra123*
hodnocení

Tak jsem nakonec zkusil poker. Dlouho jsem o něm přemýšlel, tak uvidíme. Jen je tam nějakých 30 dnů na ověření účtu , jinak bych prý snad přišel o peníze. Snad ta karanténa do té doby skončí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]