Nejste přihlášen/a.
Podle rady technika výrobce TV THOMSON jsem si nainstaloval do aplikace KODI, která je zdarma, aplikaci SKYLINK LIVE. V tom KODI se mi však nezobrazují všechny TV stanice jako v satelitním přijímači nebo v PC, kde jsou také všechny. Neví někdo, jak to KODI zkonfigurovat nebo stačí udělat si zde účet (zatím nejsem přihlášen).
Skylink live nevysiela všetky programy, ktoré máte v programovom balíku.
Tak ešte raz pre pochopenie. Nie všetky programy,ktoré vysiela Skylink sú aj v ponuke Skylink live. Mám Skylink cez satelit,predposledný balíček z ponuky a napr. na telke mám všetky vaše Barandovy, no na Skylink live mám len jednú stanicu od Barandova ako na PC tak aj na smartfóne.
To je nějaké nesmyslné tvrzeníBalíček, který mám zaplacen, musím celý vidět ! A na PC ho také skutečně v rámci SKYLINK LIVE vidím !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.