Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku

Od: terezajankovic odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chci se zeptat když jsem přihlášena na Google Chrome na Facebooku... Kde najdu na Facebooku moje heslo který aktuálně mám? Děkuji Jankovičová

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radekx
hodnocení

3x

Heslo najdete v nastavení Chromu, ne ve FB.

Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku

hodnocení

1x
Pokud to heslo nemáš v prohlížeči uložený pro automatické přihlášení na ksichtoknihu, tak ho nenajdeš. Jednoduše tam prostě není nikde uloženo.

radekx
hodnocení

0x

Dá se zjistit přes nastavení v Chromu:

Vpravo nahoře: Nastavení - Automatické vyplňování (hesla)

terezajankovic
hodnocení

Nenašla jsem... Bohuzel
Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku #2
Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku #3

hodnocení

0x

Uložené heslo lze zjistit v prohlížeči na počítači. Ale to byste si tam to heslo musela sama uložit, samo se to neudělá. Na mobilu co vím tak heslo zobrazit v prohlížeči nejde, takže máte smůlu. A jak říkám, muselo by stejně být v prohlížeči uložené, což musíte sama kliknout na tlačítko "uložit" po zadání hesla. Z bezpečnostních důvodů se samo neukládá a ani nejde bez uložení nijak zobrazit.

doplněno 19.03.20 12:51: Tak se omlouvám, jde to i v Chromu na mobilu. Právě vyzkoušeno.
doplněno 19.03.20 12:53: Tři tečky - nastavení - hesla
Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku #4
U vás místo tři teček šipka nahoru. Ta vás zároveň upozorňuje, že si máte aktualizovat aplikaci ;)
terezajankovic
hodnocení

Bohužel mi to nejde... Protože se mi tam ukazuje nikdy neulozeno tak mi to nejde .
Ale chci se zeptat na normálním Facebooku co mám stáhly v telefonu najdu kde.. dekuji
terezajankovic
hodnocení

Tady na tom Facebooku myslim
Jak zjistit a zobrazit heslo na facebooku #5

V aplikaci facebooku ani přímo na stránce heslo zobrazit nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]