Dobrý den, chci se zeptat když jsem přihlášena na Google Chrome na Facebooku... Kde najdu na Facebooku moje heslo který aktuálně mám? Děkuji Jankovičová
Uložené heslo lze zjistit v prohlížeči na počítači. Ale to byste si tam to heslo musela sama uložit, samo se to neudělá. Na mobilu co vím tak heslo zobrazit v prohlížeči nejde, takže máte smůlu. A jak říkám, muselo by stejně být v prohlížeči uložené, což musíte sama kliknout na tlačítko "uložit" po zadání hesla. Z bezpečnostních důvodů se samo neukládá a ani nejde bez uložení nijak zobrazit.
doplněno 19.03.20 12:51: Tak se omlouvám, jde to i v Chromu na mobilu. Právě vyzkoušeno. doplněno 19.03.20 12:53: Tři tečky - nastavení - hesla
U vás místo tři teček šipka nahoru. Ta vás zároveň upozorňuje, že si máte aktualizovat aplikaci
terezajankovic
Bohužel mi to nejde... Protože se mi tam ukazuje nikdy neulozeno tak mi to nejde . Ale chci se zeptat na normálním Facebooku co mám stáhly v telefonu najdu kde.. dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.