Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenajíždí internetové stránky

Od: pajka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit. Jsem připojená přes wifi router. Na jednom notebooku mi najedou všechny www stránky v pohodě, na druhém NT a pevném počítači nenajíždí, respektive chvíli ano, potom zase ne, někdy jen některá. Wifi je zapnuté, připojené. Zkoušela jsem i vypnout router za sásuvky a znovu zapnout...beze změny. Bez problému funguje i wifi na tel, jen na tom jednom NT a pevném počítači to blbne. Nic jsem na nich v nastavení neměnila, stalo se to najednou. Nejde to i v ostatních prohlížečích. Prosím, poraďte mi, jak to udělat, aby to zase fungovalo. Jestli to půjde i s postupem, jak to odstranit. Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ajtak
hodnocení

0x

pomalá rychlost připojení

rifs
hodnocení

0x

na dálku těžko radit. jen zkusit jiné připojení, místo, chtge znát topollgii

mark213
hodnocení

0x
Pokud se nacházís v domě s větším počtem bytů bývá to enormní rušením volného 2.4ghz pásma a obsazenými kanály, pomůže jen přechod na 5ghz WiFi router viz access-pointy.heureka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]