Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace W 10

Od: jarojetu® odpovědí: 8 změna:

prosím, o radu, mám starší počítač, není problém, jede i tak, mám W 10 pravidelně se aktualizuje sám, ale poslední dobou 4X nastala chyba a neúspěšně neproběhla aktualizace Window 10 Version 1909 pro systémy typu X 86, KB 4551762/2 ty poslední čísla se dost i mění, Vždy to dám znova a opět nic, neúspěšně, Jinak ostatní aktualizave proběhly OK. Je to nějak na závadu, a co s tím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Zkuste ji nainstalovat ručně odsud itechtics.com/...
Pokud nepůjde, počkejte na další aktualizace, mělo by to tuto opravit.
hodnocení

Prosím radil jste mi ty aktualizace nainstalovat ručně, ale je to v cizím jazyku, poraďte mi prosím díky

hodnocení

Děkuji, jak se to instaluje ručně? Neumím anglicky.

hodnocení

Díky neumím anglicky jak se to aktualizuje ručně prosím,, jsem st- osoba,

jdukolem

Snad to jde přeložit

translate.google.cz/...

hodnocení

Děkuji, ale sama to asi nezvládnu, stále to je neúspěšné, jste moc hodný, nevím si rady

hodnocení

Děkuji Vám moc, za radu, ale stejně jsem z toho magor, četla jsem to, ale asi to sama nezvládnu, něco odinstalovat a opět instalovat, každý den zkouším dát aktualizaci znova, ale opět neúspěšně, budu muset někoho zavolat, do bytu, aby to zprovoznil. Aktualizace jsou přece důležité. Díky, asi bych Vás potřebovala u PC osobně.

nov
hodnocení

0x

Jestli máte někoho, komu můžete důvěřovat, zkuste toto: support.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]