Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postačí tento zdroj?

Od: dopink odpovědí: 2 změna:

Zdravím, řeším teď otázku, zda mi sestavu nebrzdí náhodou nedostatečný výkon zdroje. Momentálně mám nainstalován zdroj Seasonic S12II-520 520W, ATX, 80 Plus Bronze, aktivní PFC, 2x PCIe, 6x SATA, 120mm a pohání tuto sestavu

ASROCK Z370 Pro4
alza.cz/...

Intel Core i5-9400F
alza.cz/...

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC
alza.cz/...

2x Crucial 8GB KIT DDR4 2400MHz CL16 Ballistix Sport LT Single Ranked
alza.cz/...

Seagate BarraCuda 2TB
alza.cz/...

Intel 660p M.2 512GB SSD NVMe
alza.cz/...

Intel Optane Memory 32GB M.2 80MM
alza.cz/...

SSD disk Kingston 60 GB

Jestli se moje domněnka potvrdí, tak jaký počítačový zdroj by jste doporučili? Koukal jsem jenom tak letmo a narazil jsem na tenhle alza.cz/...

Předem děkuji za rady :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

1x
Zdroj bude stačit ten stávající. Pokud dáte i7 a silnější grafiku uvažoval bych o změně.

eruer*
hodnocení

0x

S přehledem bude stačit 520W. Pokud umíte alespoň základy angličtiny, tak spočítat si to můžete sám na online kalkulátoru outervision.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]