Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si headset na skype komunikaci (sluchátka a mikrofon v jednom). K zařízení jsou však dva konektory a na notebooku mám jen jeden slot. Je toto běžné, nebo jsem koupil nějaký šunt? Je běžné během skype komunikace oba konektory střídat, nebo existuje nějaké udělátko, kterým je možné oba jacky zapojit do jednoho slotu?
Děkuji.
Zdravím, budete potřebovat redukci. Jen existuje více variant toho čtyřpolového jack konektoru. Těžko se ale zjišťuje jaký máte zrovna Vy. Já jsem to u svých bml phalanx musel řešit externí zvukovou kartou, protože jack konektor v notebooku mi špatně funguje. Konektroy střídat je nesmysl. Potřebujete jak mikrofon, tak sluchátka najednou a navíc by zapojený samotný mikrofon pravděpodobně nefungoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.