Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem řešil podobný problém s tiskárnou Canon. Mají to prostě nastavené tak, aby lidi bezhlavě kupovali náplně, protože to je pro ně teprve ten skutečný bysnys, ne ta tiskárna. I když někdo vymyslí nějaký trik (SW reset, chip reset, atp) jak to obejít, tak aktivní snahou výrobců je všechny tyhle "vychytávky" odchytit a každý nový model už neumožňuje funkčnost triků, které fungovaly na předchozí model.
Vyřešil jsem to tak, že jsem si sehnal starou černobílou HPLaserjet se zásobou černého toneru jsem šťastnej parchant. Dokonce mi běží i na w10 i když výrobce už pro něj nenabízí driver, prostě jede driver pro W7
To multifunkčnídrahé monstrum jsem nabídl zadarmo za odvoz na netu, ať se s tím trápí někdo jinej :D
jj, kybernetika. Není důležité zda barvy potřebujete či ne. Máte prázdnou některou kartričku, nějaký senzor vytrvale hlásí chybu, tiskárna je ve stavu chyby a procedura tisku se nerozběhne.
Nemusíte zoufat že jste si koupil šunt. Totéž dělá i náš domácí Samsung a dělá to i čtvrtmilionová Konica-Minolta u nás v práci. Když nemá některou barvu, netiskne ani černě.
1 - Mám také tiskárnu Epson. Když tam jedna barva není, tak netiskne. Musí tam být všechny barvy, takže to znamená, že ještě nějaká barva je až u dna a chce asi novou výmenu. To Vám tam tiskárna nepíše takto?
2 - Ale hlavně musí být vždy ta barva originál do Epsonu.
Koupila jsem jen jednou levné a netisklo to,
musela jsem koupit originální barvy.
A musely tam být všechny.
Mám Epsona a originální barvy nepoužívám. Hned na první výměněnu jsem koupil alternativní barvy. Používám náhražky s čipem za třetinovou cenu a není problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.