Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailová pošta-uložení

Od: vary odpovědí: 4 změna:

Prosím kdo poradí jak uložit emailovou došlou poštu do dokumentů nebo složky dokumentů.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tahle otázka tu byla včera. Přílohy kopírovat do složky, kterou vyberete. Na přílohu kliknout pravým tlačítkem myši a dát uložit. Pokud je zpráva psaná rovnou do mailu, kopíruji do Wordu a pak uložím.

dolga*
hodnocení

0x

Já jsem na XP například ukládala poštu v Outloku, bylo to snadné a na plochu se mi uložil uplně celý mejl, mám je dodneška uchované a otevírají se i nyní ve windows mail, který nahradil v sedmičkách outlouk expres.

Nevím jenom, jak to myslíte s těmi dokumenty...

Takto mám uložené mejly všechny, pro mně důležité.

Ale možná to někteří dělají jinak. Ráda se poučím i já.

Zkuste prostudovat toto :

http://vool.cz/FxPTn

mejly, které normálně fungují, ačkoliv jsou z minulých let uložené

rok 2012

yoom.cz/...

rok 2015

yoom.cz/...

dolga*

oprava, snad to bude už fungovat...

yoom.cz/...

yoom.cz/...

figurek*
hodnocení

0x

otevřít okno se seznamem mailů, otevřít si další okno se složkou a mail normálně uchopit myší a přetáhnout do složky.

Emailová pošta-uložení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]