Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedaří se mi zaheslovat dokument v pdf. Ve wordu nebo v excelu to jde přes Soubor - Informace - Zamknout dokument ale v .pdf se mi tato nabídka neotevře. Zkoušela jsem přes aplikace zkonvertovat z pdf do wordu ale kvůli diakritice nelze použít. Je jiná cesta jak zaheslovat soubor v pdfku?
Děkuju...původně jsem použila tento converter: online2pdf.com/... avšak jsem přehlídla možnost, že se dá rovnou zaheslovat místo zbytečné konverze do wordu...takže již vyřešeno, dík
Heslo v pdf je stejně snadno prolomitelné jako v kterémkoliv jiném formátu? i když je heslo vygenerované?
Děkuji za reakce...jde mi jen o to, aby dokumenty nebylo možno otevřít tzv. "na první dobrou". Domnívala jsem se, že právě k tomu je tato možnost určená. Proč tedy zaheslovávat jakékoliv dokumenty když existují programy na okamžité prolomení hesel? Budu to asi řešit přes OneDrive a Osobní trezor... chci mít i jistotu, že dokumenty nemohou být nějak upravovány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.