Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po instalace CD-ROM nefungují pevné disky

Od: poradtepls odpovědí: 6 změna:

zdravim. nevěděl by někdo proč se mi nechce spustit pevný disk c ani d? u céčka mi tam skočí chyba že nemůže najít nejaký recycler naky cisla a pak .com a u déčka se neukáže vůbec nic. Instaloval sem nové ovladače na dvd romku. přijde mi jako kdyby si systém myslel že ty moje pevné disky jsou romky protože první co se objeví když na jeden z nich kliknu je přehrát automaticky což je blbost. ale v průzkumníku se mi ty disky normalně otevřou tak pls poradte jesli mate nekdo radu diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

1x

Skús opraviť systém z inštalačného CD Win. Nabootovať z neho a z ponuky vyber R - ako repair. O programy neprídeš.

hodnocení

0x

Co třeba odinstalovat ty ovladače.

zaseja
hodnocení

to sem taky skousel a nic sem stoho uz na vetvi.

eva2*

To nechápu? Na disku C je systém takže pokud by se nespustil tak vůbec nenastartuje Windows? A DVD ROM mechanika nepotřebuje žádné ovladače pokud vím, snad jedině v DOSu.

hodnocení

0x

Zkus ještě dočasně odpojit CD mechaniku a odebrat všechny řadiče a restartovat.

zdraza*
hodnocení

0x

je to nejakej vir bootmatrix, smaznul jsem autorun.ini a resysler a slo to. Co jsem se docetl prenasi si po flash discich

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]