Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP pavilion 500, po spuštění zamrzne a nejde

Od: yo odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, už delší dobu mam PC HP pavilion 500. A po tom co jsem se rozhodl ho pročistit, tak jsem stáhl avast (origo). Nechal jsem to pročistit na chvilku to vypadalo v pohodě... fungoval rychleji a po nějaké aktualizaci win. se mi po spuštění zamrzne a když ho chci dát do továrního nastavení tak se nic neděje...Víte někdo co s tím? :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza7*
hodnocení

0x

Přeinstalovat, neboli čistou instalaci Windows. Ze zkušenosti vím, že všechny ty "cleanery" jsou ve finále na nic, nebo jen na chvíli.

hodnocení

0x
Další důkaz, že čištění je cesta do pekel.
Jak provádíš tovární nastavení?
yo
hodnocení

No.. zapnul jsem ho a zkoušel jsem přes nastavení ho dát do továrního nastavení ale tam nastává problém :D zamrzne a nic s ním nejde udělat :D

Není nad jasné popsání problémů.
Stáhni si wokna, udělej si bootovací flešku, v BIOSU přepni bootování na flešku a spusť čistou instalaci.
honza7*

pro @yo

A naběhne ten noťas přes F8 aspoň v nouzáku (nouzový režim)?

yo
hodnocení

Je pravda že v nouzáku jsem to ještě nezkoušel. Každopádně děkuju za rady. Hned jak se k tomu dostanu vyzkouším.

yp
hodnocení

Výborně, přes nouzák to šlo :D dokonce to i nechalo většinu souborů. Ještě jednou děkuju za radu. :)

honza7*
hodnocení

0x

Výborně, přes nouzák to šlo :D dokonce to i nechalo většinu souborů. Ještě jednou děkuju za radu.

No tak paráda! Nezdechlo to úplně. Gratuluju! :) S tímhle už se přece jen nechá dál něco dělat. Děkuju za zprávu.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]