Nejste přihlášen/a.
No, já zatím vím jen o jednom způsobu. A docela uspěšném, protože málokdo má v telefonu antivir. A sice mu přes fotku či jinak, jsou i jiné způsoby, mu tam pustit vir. Už si nezavolá, natož aby si něco nahrával...
Jinak logicky, nemůžete upravovat cizí telefony, takže neříkejte nic, co nechcete, aby si partner naproti nahrával. Jistě víte, že lze nahrávat i hovory na skype, prakticky cokoliv a kdekoliv, takže nejméně riskantní je se sejít někde v parku a vyříkat si to, ale i tak nemáte jistotu, že partner nemá někde v saku mikrofon. Holt žijete v takové době, kdy o tom ani nevíte a najednou na sebe koukáte na youtube, jak přecházíte na červenou a za dveřmi Vám zvoní policajti.
Takže ne, tak, jak byste chtěl, to rozhodně nefunguje. Aby někdo mohl blokovat někomu na dálku cokoliv, tak jedině, že byste se stal hekrem a poslal ten vir, jak píšu. Tím mu zrušíte telefon a máte klid. Ale musíte to umět. Návody na virtuální války jsou i na netu.
Všechny ty vykradené bankovní účty. To jsou ty přeposíláné SMS s kódem aniž by o tom vlastník mobilu vůbec věděl. Možná jich není mnoho, ale stává se. A ty mobily většinou mají Android
mark213 14.03.20 22:01
Marku, zklidni se. Ty máš názor, já mám názor. A o tom to je.
Že Ty to neznáš, neznamená, že to neexistuje...
Co je to zase za dotaz, slušnému člověku to je jedno, jestli si hovor někdo nahraje. Je jen dobře, že to nejde blokovat.
Víš feraxi, to je těžké. Mně také často volají různí otravové z nějakého Call centra, různé průzkumy, nabídky zboží...ale dělám to tak, že mlčky po prvních slovech telefon vypnu, Mám zkušenost, že po páté už přestanou otravovat. Ovšem já jsem doma zatím, pro lidi v práci to ale může být nejen otravné, ale hodně bl.bé. protože okolí to vnímá jako nevychovanost, když mu pořád zvoní telefon. Také pokud si myslí, že je to něco důležitého, tak to každý zvedne. Třeba řemeslník, co neví, jestli je to zakázník..
Jinak jako radu vidím to, pokud se nejedná o skryté číslo, tak si to číslo, co mně otravuje zablokovat ve svém telefonu, on se nedovolá.A skryté číslo nezvedat. Může si nahrát, že ho tazatel někam vulgárně pošle a pak najednou skrytej nebude...co pak?
No jo, ale v tom dotazu se nepíše o otravných telefonátech. Ten případ mám snadno ošetřen (už jsem to tu popisloval). Používám aplikaci "Můžu to zvednout?". Je super. A nikdo mimo mé kontakty mě neotravuje. Pokud to není komerční hovor a není číslo v kontaktech, tak mě nabídne jestli to chci, nebo nechci zvednout. Komerční čísla blokuje. Ten dotaz mi připadá z "jiného soudku". Jako kdyby tazatel chtěl někomu nadávat, ale bez důkazů.
Mikihans = mohl byste mně prosím říci, jakou aplikaci používáte?
Mně po aktualizaci nefunguje žádná
Děkuji moc !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.