Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube snižil kvalitu meho videa

Od: nemamsajn odpovědí: 5 změna:

Nahral sem si na Youtube video, v pocitaci ho mam normalne ostre, na Youtubu má asi 75% kvalitů, proste to je neostrý, je pravda ze to je kvuli tomu ze mam proste nizkou sledovanost, tak mi Youtube dává nízkou prioritu k videím, nebo se to musí nějak speciálně renderovat aby to Youtube nedowngradoval co já vím? Jo a to video mam týden už uploadnuté, takže čekat na "doaploadnutí" nemá cenu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musíš použít určité rozlišení a vlézt se do určitého bitrate. Koukni na tohoto borce, popisuje problematiku dost obsáhle

youtu.be/...
Jinak klasika - na dotaz "youtube kvalita videa"dostaneš milion odkazů, které toto řeší. Jen hledat...

hodnocení

0x
Jaké rozlišení má originál a jaké rozlišení vám to nabízí při přehrávání? Nízkou sledovaností to rozhodně nebude, mám na YouTube i plno soukromých videí a některá jsou ve 4k

hodnocení

0x

Při nahrávání je tam tlačítko na úpravu vloženého videa.

mark213
Které absolutně nijak neřeší problém v položené otázce.

Když jsem vkládal video, tak se mě to vždy zeptalo (a dokonce bylo uvedeno v jakém formátu mám video vložit) a následně nabídlo úpravu k optimalizaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]