Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FRD hlásí chybu

Od: suzymon® odpovědí: 25 změna:

Dobrý den, chtěla jsem si stáhnout z "Ulož to" poseldní díly seriálu "Učitel" a nejde mi to, FRD hlásí "Chyba-nenalezeny potřebné řetězce". Zkusila jsem jiné díly které už jsem stahovala a také to nejde. Prostě to hlásí pořád tu samou chybu. Nevíte prosím čím to je? A kde mám ty potřebné řetězce najít? Děkuji za pomoc.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sice mimo dotaz, ale co se na to podívat v archivu ČT? Já si právě uvařila kafíčko, naposledy projela nadpisy různých zpráv a za chviličku si poslední díly pustím.

ceskatelevize.cz/...

hodnocení

Bimbam díky, to mne nenapadlo. Zkusím to.

hodnocení

2x
Ahoj, je frd aktualizovaný? Jednou za čas tam vyskakují požadavky na aktualizaci (stačí dát ok a sám se aktualizuje). Zkusila bych ho vypnout a znovu zapnout (ty aktualizace vyskakují jen při novém zapnutí toho programu). Pak ještě zkusit stáhnout úplně něco jiného (díly seriálu většinou nahrává ten stejný člověk). Za chvilku vyzkouším, jestli mi to taky nedělá, až budu na PC.
hodnocení

Ahoj kolikoli, na to jsem právě také myslela, že už mi docela dlouho nevyskočily žádné aktualizace. To znám a vždycky je přidám. Vypnout a zapnout jsem právě zkusila asi 3x, protože jsem si právě říkala, že to bude tím. Ale bohužel se nic neděje. A také mne napadlo pokusit se stáhnout to, co jsem v pohodě stahovala před několik dny. Právě že jsem si před několika dny stahovala ty předešlé díly toho "učitele" a chtěla jsem je teda stáhnout dnes a nejde to, vždy vyskočí ta hláška. Zatím stahuji jeden díl pomalým stahováním rovnou z "ulož to". Ale ten FRD mne mrzí.

Tyhle chyby většinou vyskakují když uložto změní způsob zadávání captscha. Možná si už všimli že je FRD očůrává a umožňuje více souběžných stahování i bez placeného přístupu a upravili to. Borci od FRD na takové věci reagují aktualizaci většinou s několikadenním zpožděním. Víc než čekání na aktualizace ti neporadím. Jsem v práci tak nemůžu zkusit jestli to u mě běží.

honzab*
hodnocení

2x

Od dnesniho rana to dela vsem. H.

Už to je tak druhý den, naštěstí existují jiné aplikace pro stahování souborů.

hodnocení

Aha, tak to jsem ráda, že jsem já něco nepokazila.

eruer*
hodnocení

2x

Prave mi vyskocila hlaska o aktualizaci pluginu uloz.to. Uz to slape *tuc*

hodnocení

Díky za zprávu, jdu to zkusit.

roman*
hodnocení

2x

Už to jede, stačí v záložce nápověda stáhnout nový plugin ...

hodnocení

A který, já jsem na tohle dost pitomá. Když jsem to otevřela, tak mi automaticky vyskočila nabídka nových pulginů, to znám, na to jsem klikla uložila. Pak se mi opravdu podařilo obnovit stahování filmu, které jsem tam měla už asi týden. To se rozjelo. Ale když chci znova stáhnout nový film, tak když kliknu na "kopírovat" jako obvykle, nic mi do FRD nenaskočí. Už jsem vyzkoušela několikrát a pořád to nejde. Tak jak jsem se v tom šťourala, tak jsem asi klikla na něco co jsem neměla a něco jsem vypnula. nejde to ani z YouTube děje se to samé. zamodřím kliknu na kopírovat a nic. nemůžu to prostě dostat do toho FRD, neotevře se mi to tam. Nevíte jakou blbost jsem mohla udělat? Ale stahuje to ten starý záznam, který tam byl už týden. Tak to učitě funguje, jen jsem něco já zase zvorala.

hodnocení

0x

Tak to stahuji, 10 díl a žádný problém... Že by zádrhel byl odstraněnn?

hodnocení

Tak bude problém u mne. Já to zkusila znova teď a je to pořád stejné. Nakonec jsem se na to dívala v té aplikaci, jak radila "bimbam". Ale jeden rádce mi vnitřně poradil jinou možnost stahování, tak se to pokusím zítra nainstalovat. Ale předtím ještě vyzkouším to FRD. Já s ním byla několik let velmi spokojená, tak mne to mrzí.

hodnocení

Tak nic, stále stejný problém. Prostě už mi FRD nefunguje. :(

Není to jen u tebe. Už mají u nich na fóru několik hlášení.

wordrider.net/...

Tak se ne tom už snad pracuje.

hodnocení

Ahoj Totak, děkuji za odkaz. Zkusila jsem to znova a dnes je to ještě horší. Už ani nejde nic vložit. U FRD po otevření zůstávají všechny ikonky nahoře šedivé, vypadají jako nefunkční. Na nic se nedá kliknout, na nic to nereaguje. Ještě včera jsem mohla odkaz vložit a objevil se na stránce a když doběhly vteřiny a mělo vyskočit číselné ověření, tak to místo toho nahlásilo tu chybu. Dneska to už ani nejde vložit.

Když jsem jim napsal na jejich kontakt, tak mě odpověděli, abych používal jejich stahovač a poslali mě odkaz, ale kromě registrace chtějí peníze.

hodnocení

Já vím, ale jde to tam také stahovat zdarma. Ale trvá to docela dlouho a musí se jedno stahování po druhém. To na tom FRD šlo stahovat až 8 filmů najednou. Určitě jim platit nebudu, protože stejně už tak často nestahuji. Většinou koukám na HBO přímo, nebo na You Tube. A nakonec když něco prošvihnu v č.tv. tak to mohu vlastně vidět ze záznamu zpětně.

Když si pustíš to jejich pomalé stahování tak je vidět, že se okno pro zadávání captscha kódu změnilo. Takže bude trvat pár dní, než vývojáři FRD upraví script. Budeme doufat že se jim to povede obejít. To že šlo neoficiálně stahovat několik souborů najednou i přes to, že to jinak uložto neumožňuje byl stejně zázrak.
hodnocení

Jé, tak to jsem si té změny nevšimla. Asi proto, že jsem tímto způsobem už několik let nic nestahovala, tak si ani nepamatuji jak to bylo předtím.

hodnocení

0x

Mne to nefunguje uz od prosince.Nekdo mi poradil stahnout prohližeč Maxton.Ten už to ma v sobe.Použivam ho jen pro stahovani vid.klipu a mp3.Funguje to.

hodnocení

Tak jsem se dívala a zjistila, že tam mám asi 8 adres, které nepracují not working a právě je to YouTube, keycaptcha1.1.0ntoskrnl+tong2shot0.853+Not working :( a tak protože mi nefunguje keycaptcha, tak mi to ani nenaskočí do FRD Nevím jak mám to co nepracuje zase uvést do pořádku. Na co mám prosím kliknout levým, nebo pravým tlačítkem myši a co otevřít a kam co s tím pak mám dělat. Moc děkuji.

Už to opravili.

hodnocení

Ahoj Totak, díky. Zkusila jsem to a opravdu už to jede. Hurááá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]