Nejste přihlášen/a.
vždycky jsem použival frerapiddownoloader ale ten už na videa zYT nefunguje, poradte něco podobného abych mohl stahovat videa z YT, ale aby to 100% fungovalo a šlo normalně posunovat pak při přehravaní t atd. Nejlepe i s navodem na spuštení.
Nedávno tady taková otázka byla a používám radu jednoho ze zdejších kolegů. Stačí v adresním řádku umáznout ube ze slova yutube a dát enter. Zatím to používám jen pro stahování audio do mp3 a občas se stane, že vše neproběhne bez chyby. Na video jsem to ještě nezkoušel, ale ta možnost tam je.
Používám IDM, který jsem zakoupila za asi 600 kč, chodí mi na něj aktualizace na novou verzi. Mám ho už 8 let a tehdy jsem ho koupila na Alze. Okamžitě mi po zaplacení poslali instalaci a kody. Je to doživotní, nikdy už nic platit nebudu. Stáhne z youtube všechno a hodně i z fejsu.
No a kdo chce zdarma, můžu mu poslat IDM s krekem. Odkaz sem dát nemůžu, protože bych porušila pravidla poradny. Já kreky nepoužívám, ale hledám je pro známé, kteří si to nechtějí koupit. Češtinu do něj dáte ještě než ho kreknete a sice tak, že musíte jít do windows files86 a tam ten program bude, rozkliknete a zkopírujete tam ten soubor cz a budete moci si tam pak nastavit češtinu. Pak teprve restart. Krekat programy se musí umět a je potřeba při instalaci vypnout antivir.
Samozřejmě ten, co mám koupený, je česky celý, v nastavení je čeština.
yoom.cz/...
yoom.cz/...
yoom.cz/...
Další možnost stahování je na Formát Faktory. Tam stáhnete i hodně videa nejen z youtube, ale i z facebooku nebo ČT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.