Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gmail jiné emailové účty

Od: martinz odpovědí: 4 změna:

Zdravím, v Gmailu používám i jiné emailové účty pro příjem pošty. I když mám v nastavení služby v Gmailu Zkontrolovat postu z jinych uctu zapnutou je tam velika prodleva. Kdyz stahnu mail treba v Outlooku mám ho ihned, v Gmailu to ale trvá třeba půl hodiny než se mi objeví. Komplikuje mi to práci, když třeba někdo zavolá a říká že posílá ihned email a já ho dostanu a přečtu třeba až za 20min. Jde nějak nastavit aby Gmail checkoval jiné účty ...@domena.cz třeba jednou za minutu?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lepší než stahování je přeposílání. Dejte si pravidlo v mailové schránce, ať se přepošle na gmail a následně smaže. Budete mít mail v rámci vteřin.

hop®
hodnocení

0x
U každého mailového účtu v telefonu jde v nastavení určit, jak často se schránka synchronizuje, na mém telefonu je minimum 15 minut, častěji to telefon neumí, u jiných Androidů to může být jinak...

motak
hodnocení

0x
nejde... ale funguje kdyz date v mailu aktualizovat

hodnocení

0x
Ve druhých mailech si nastav filtr aby ti přeposílaly maily na Gmail a máš to tam bez prodlení. Filtry jdou nastavit tak, že můzou přeposílat třeba jen hlavičku, nebo jen některé odesílatele abys neměl Gmail celý zahlcený a při kontrole z mobilu ti to z gmailu netahalo zbytečně velký objem dat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]