Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení chyby

Od: zbynekj* odpovědí: 4 změna:

Měl bych dotaz. Když mi na meil přijde soubor, který má koncovku mp4 tak mi video asi po minutě zmizí a objeví se hláška: "Chyba zabezpečeného spojení" nebo " z důvodu chyby sítě". To se mi stává na mém meilu, který mám na centrumu. Pokud si ale tento meil přepošlu na meil v seznamu, tak tam se mi to promítne bez přerušení. Nevíte, proč se mi to na centrumu přerušuje? Mám W10 a prohlížeč firefox.Děkuji za radu.ZJ

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza7*
hodnocení

0x

Moment, přijde vám na mail soubor mp4, nebo jen link (odkaz) na nějaký mp4 na netu?

Jinak podrobnější info naleznete zde: support.mozilla.org/...

zbynekj*
hodnocení

Ano, je to odkaz na net, ale proč se to na meilu v seznamu nepřerušuje, když je to snad stejný prohlížeč? Omlouvám se ale přece jen je mi 80.

honza7*

Patrně je problém v té "bezpečnostní politice", toho daného serveru. Viz. ty podrobnější info a řešení. Také dost záleží na tom jak máte ten Firefox nastavený (Možnosti → Soukromí a zabezpečení)

ps: a neomlouvejte se, žádný učený přece z nebe nespad:)

zbynekj*
hodnocení

Zkusil jsem v možnostech-zabezpečení- vypnout blokování, ale nepomohlo to. Přesto děkuji za radu no a asi to tak nechám. Když budu chtít vidět video celé, tak si ti přepošlu na seznam. Dík. ZJ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]