Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mi prosím někdo poradit,nebo doporučit ,jaký tlačítkový mobil má funkci vložení foto do kontaktu a přidání vlastní vyzváněcí ton z SD karty. Děkuji za radu,nebo doporučení.Mám zde tento dotaz,jelikož v návodu tyto informace vždy nejsou,nebo jsou klamná. Přeji krásný den, Jan.V.
Všechno, co potřebuješ, umí Nokia E52. Sice konstruklčně starší mobil, ovšem s jednoduchým operačním systémem a relativně velkým displejem, který umožňuje vše, co potřebuješ. Ovšem doporučuji vyzkoušet, mechanické uspořádání není úplně vhodné pro starší lidi. K mání na Heurece, tamtéž doporučuji rovněž přečíst recenze.
Jinak s ním mám několikaleté zkušenosti a kdyby se se mnou po několika pádech nerozloučil, možná bych ho měl dodnes.
Stáhni si Návod k obsluze a na straně 44 se dočteš, že "Ke kontaktu můžete přidat osobní vyzváněcí tón, hlasový záznam nebo miniaturu."S těmi miniaturami jsem si totiž nebyl úplně jistý.
Ten Návod vůbec stojí za to prostudovat.
Pane satam,moc Vám děkuji za tip na mobil NOKIA E 52 - je stále dostupný ke koupi na HEURECE ,četl jsem parametry a má display 2,4 palce ,baterie 1.500mAh , 3,2 MPIx fotoaparát a již tito udaje jsou moc dobré ! Jen jsem se nikde nedočetl o vkládání fotek a vlastní vyzvánění z písniček ke kontaktům. Vím že píšete ,že tento mobil tito funkce má a jak doufám píšete z osobní zkušeností a já Vám věřím a ještě dnes jsi tento mobil objednám. Moc děkuji a přeji krásný den, Jan V.
S tímhle já se trápila nedávno. Navíc jsem chtěla tlačítkový mobil, který by měl dost místa a hlavně možnost uložení informací ke každému kontaktu, v organizeru místo na poznámky atd. A to po zkušenosti, kdy jsem si koupila moc pěkný Nokia 3310 a ten z toho, co jsem chtěla, nemá nic. Nakonec jsem si koupila Nokia C2, stejný, jaký mi už dosloužil. Ale není moc fajn. Má všechno, včetně těch fotek, ale ty jsou tak maličké, že je lhostejné, jestli tam jsou nebo ne. O spešl zvonění u kontaktů není vúbec možné. A celé provedení je jako by to dělal kovář doma na koleně. Je to problém, protože se v obchodě nikdo nehodlá takovou blbostí, jako je tlačítkový mobil, zdržovat a v e-obchodě se nic nedozvíte.
Paní babkazov,asi Vás překvapím, ale doposut mám mobil NOKIA C2-01 a do kontaktů vkládám jak foto,tak i vyzváněcí tony,které jsem si osobně na notebooku udělal ,poté je vložil na SD kartu a poté vložil do kontaktu. Co je hodně důležité, že kontakt musí ! být v telefoním seznamu a ne! na SIM kartě. Tato nokia je ok, stále funkční ,ale já bych byl rád,kdyby byl větší display, 2,4 nebo 2,8 palce a mohl jsem přidat jak foto,tak vlastní vyzvánění ke kontaktu a hlavně byl tlačítkový.Byl jsem překvapen,že daleko novější NOKIE již tyto funkce nemají! Také jsem naletěl,když jsem si koupil mobil ALIGATOR VS 900 ,KDE V NÁVODU PÍŠÍ VLOŽIT FOTO KE KONTAKTU - že to jde pouze u 6 ti kontaktů nenapíší. Děkuji Vám za informace a přeji krásný den. Jan V.
moje zkušenost s tlačítkovým telefonem byla ta, že když jsem chtěl mít zobrazeny fotky volajícího nebo volaného, tak jsem čísla kontaktů musel zkopírovat na paměťovou kartu, tam odsud se mě fotky zobrazovaly, pokud jsem jel na kontakty za SIM karty, tak se fotky neukázaly, jen číslo volaného/volajícího kontaktu. Zrovna tak vlastní vyzvánění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.