Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy email

Od: petr65 odpovědí: 7 změna:

Dobrý vecer, potreboval bych poradit zalozil jsem si novy email na email.cz. Email mam ale nevidim kde jsou zprávy.Porad mi to ukazuje profil, nastaveni atd ale zprávy kde mam psat nikde.Jsem stary rocnik a internet neni mym dennim chlebem.Dekuji moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatoslav
hodnocení

0x

Vše se samo upraví, zkoušejte, posílejte si tam zprávy a hned je tam uvidíte, moc tedy nerozumím vašemu dotazu... Nový mail respektive jeho založení - za tři minuty hotovo...nejlepší je mít schránku na www.ATLAS.cz, tam si lze nastavit

zdarma upozorňování na mobil (SMS), hned potom víte, že máte novou zprávu... což je super... Email.cz toto asi

neumožňuje...

petr65
hodnocení

jo posilam si zprávy a nic nevidim zatim. Dekuji za ten Atlas zkusim si tam udelat email

Na to nepotřebuješ Atlas, hlášku SMS na mobil nastavíš na většině mailových portálů. Mám mailových adres několik a všude to jde.

svatoslav

Schránka na SEZNAM.cz notifikaci na mobil nenabízí, nebo se mýlím?

eruer*
hodnocení

0x

Vlevo nahoře v rohu by měl být nápis EMAIL, zkuste na něj kliknout. Případně po přihlášení ke schránce přejdete na adresu email.seznam.cz/...

hodnocení

0x

Schránka na email.cz je dobrá, na atlasu nic výhodnějšího nevidím. Pošlete mail sám sobě = na svoji adresu a hned uvidíte, že to funguje.

hodnocení

0x

Email.cz je totožný se Seznam.cz - liší se to pouze doménou.

Obdobně Atlas.cz je dnes totožný systém jako Centrum.cz

Pokud chceš opravdu kvalitné emil, použij Google Gmail, stejně ho tam s největší pravděpodobnosí máš vytvořen v souvislosti s mobilním telefonem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]