Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Orbot síť Tor, s jakým prohlížečem?

Od: sn odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nainstalovala jsem si aplikaci Orbot abych mohla anonymně surfovat a byla alespoň nějakým způsobem šifrována, aplikace se zdá být funkční, ale nevím s jakým prohlížečem kombinovat, aby bylo prohlížení anonymní, mám klasický Samsung Internet a Google Chrome. Původně doporučovány vyhledávač Orfox přímo pro Orbot nemůžu na Google play najít, poraďte mi prosím nějaký jiný vhodný, moc děkuji. S.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Stáhněte si v Google play přímo prohlížeč Tor (je to vlastně Firefox s integrovaným Orbotem).
sno
hodnocení

Děkuji za odpověď, třeba tenhle? Viz foto v příloze? Stahly jej mám ale internetový vyhledávač nikde nevidím :(
Aplikace Orbot síť Tor, s jakým prohlížečem?

Neee... přímo Tor...

play.google.com/...

Jak uvádí rádce nade mnou.
Spusťte Google play a do vyhledávacího pole napište "Tor browser" a najde Vám to již zmiňovaný prohlížeč s integrovaným Orbotem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]