Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem si bezdraátový mikrofon ALOW PRM 900 ,potřebuji připojit kabelem stanici k noteboku ASUZ,
zařízení má být připojen k noteboku džekem 6,5 mm a já mám výstup na mikrofon u noťasu ASUZ na 3,5,když jsem si chtěl koupit redukci ze 6,5 na 3,5 tak mi řekli že je z noťasu výstup stereo a jakmile tam připojím redukci tak to nebude fungovat.
Koupil jsem si jednotlivé džeky a kus dvoulinky a teď bych potřeboval poradit jak to proopojit abych dostal signál do počítače z mikrofonu respektive z BLOWU /přijímač BLUTHU /.Připojuji fotky džeků,které jsem koupil.Páječku mám ale mám obavu aby to stačilo.Děkuji za radu.Honza Chromý Olomouc
Děkuji za odpověď,ale asi jsem to celé "zvojtil" Koupil jsem si mikrofon ale došla mi Karaoke sada BLOW PRM 901 "viz přiložený popis v souboru,já mám notebok ASUS K55VD-SX378H ,kteý má samostatný výstup na mikrofon a samostatný vstup na sluchátka,připoný kabel soupravy je nazýván vstup do mixaážního pultu a je to 6,5 mm .Buď jsem to celé podělal a snažím se připojit něco k něčemu ,ale myslel jsem si když přidělám redukci z 3,5 na 6,5 mm že to půjde,ale nepočítal jsem že je na mikrofonu stereo výstup/alespoň so to myslím/.Musím dodat že tomu vůbec nerozumím a ke všemu je mi 73 let.Rád bych však aby to fumgovalo,moje žena slaví 70 let a rád bych jí dělal moderátora přes reprobednu SONY RDH-GTK17iP,což jsem si zapůjčil.Ještě sem zjistil že ta bedna maá vzdu vstup vi obrázek.
![]() |
Karaoke sada BLOW PRM 901 BLACK.pdf | 321.68 kB |
Omlouvám se, ale přestože jsem se před lety nějakou dobu amatérsky zabýval zvukem, jeho úpravami a zesílením, tak z toho, co jsi tu předložil, bohužel na dálku nejsem schopný dát něco smysluplného dohromady.
Jen zkusím nastínit obecně:
Notebook představuje patrně zdroj zvuku/hudby. Takže na sluchátkový výstup bys měl připojit nějaký mixpult, do kterého zároveň připojíš výstup z toho karaoke mikrofonu.Na výstup mixpultu bys měl přes nějaký koncový zesilovač připojit tu reprobednu (možná by stačil i tzv. příposlechový zesilovač mixpultu). Mikrofonní vstup notebooku vůbec nepoužiješ.
A teď mi promiň, ale z tebou použité terminologie a vyjadřování je jasné, že ti chybí základních znalostí v elektrotechnice co se týká zapojování zvukových řetězců. Doporučuji ti najít nějakého odborníka (třeba se někdo ozve i tady), který ti nejen poradí, ale i potřebné zařízení sestaví. A opakuji: Na dálku to půjde těžko.
Jen poznámka na závěr. Jsem jen o několik let mladší než ty, takže to neberu z hlediska věku
A nešel by využít ntb jako mix pult? Zapojit Mix out do Mic vstupu na notebooku a z notebooku ze sluchátkového výstupu do bedny? Kdysi sme doma něco takového zapojovali na jednu akci a fungovalo to. Akorát bylo nutno nastavit ve win poslouchání mikrofonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.