Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapacita pevného disku-volná kapacita

Od: kalisek odpovědí: 6 změna:

Dotaz: Jak zjistím u počítače Windovs 10 celkovou kapacitu pevného disku a jeho volnou kapacitu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tento počítač-zařízení a jednotky...

karel556*
hodnocení

0x

Po kliknutí na "Tento počítač" nebo jen "Počítač" se zobrazí kapacita a obsazenost všech disků v počítači a i připojených dočasně, jak jednoduché, do teď jsem myslel, že tohle už ví i děti ve školce, jak jsem bláhový. Není zač *smich*

re4zon
To neni tak uplne pravda. Se slovy "vsech" bych byl na vasem miste opatrny a s urazkami dvojnasob.
karel556*

s jakými urážkami prosím?

Karle, ale tam některé diskové oddíly vůbec nemusí být zobrazeny (pokud nemají přiřazené písmeno - například recovery oddíl). Taky na části disku vůbec nemusí být oddíly vytvořeny.
Jistota je správce disků. Klik na "Počítač" pravým - Spravovat - Správa disků
karel556*

Pravda, tuto informaci jsem opoměl, díky za připomenutí *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]