Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co poznámka znamená

Od: tch odpovědí: 1 změna:

Jsem už starší osoba, umím s počítačem jen základy, dostal jsem email s touto poznámkou, jsou tam přílohy, které mi jdou otevřít, ale protože to jsou plánky, musí to být přesné

Nabídka je ve formátu PDF, aby nemohlo dojít k její neoprávněné editaci. Pokud nemáte nainstalovaný program Acrobat Reader, kterým lze tento formát prohlížet, stáhněte si jeho aktuální verzi na adrese: adobe.com/....

Co je neoprávněná editace?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Neoprávněná editace znamená, že by text dokumentu (pokud by byl v jiném a editovatelném formátu) někdo mohl upravit, přepsat..Ve formátu PDF to nelze (tedy lze, ale ne tak jednoduše).
Pro Vás to neznamená nic, z čeho byste si měl dělat hlavu.
V případě výkresů je to také pochopitelné, žádný projektant není nadšen, když by měl poslat výkres v editovatelném formátu (vyjma svým spolupracovníkům).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]