Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám nový notebook na doma, hlavně na sledování filmů a dělání prezentací do školy. Počítač má 25 GB na Windows (C) a právě jsem si do počítače chtěla vložit offici microsoft, ale píše mi to, že na disku není místo. Momentálně mám na disku necelé 3 GB, i přes to, že mám stáhlé pouze dva prohlížeče - Chrome a Firefox.
Chtěla jsem se zeptat, jak je to možné? Žádnou aktualizaci jsem nepodstoupila, ani mi žádná nebyla nabídnuta a nic stáhlého, kromě dvou prohlížečů nemám. Lze to místo nějak uvolnit, nebo bude lepší, když si koupím paměťovku? Děkuju.
Nový NTB a jen 25 GB? To bylo možná tak před 15 lety, nějak tomu nemůžu uvěřit. Nejvíc paměti sežerou právě filmy, tak si je překopíruj na flešku za 500,- a v NTB je smaž (včetně vysypání koše).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.