Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Warforum - 502 Bad Gateway

Od: chjo odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
mám registraci na Warforum a z ničeho nic mi nejde otevřít žádné konkrétní téma. Narážím na hlášku 502 Bad Gateway. Seznam témat vidím bez problémů. Je to už druhý den. Máte to taky tak?

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jj, tu hlášku znám. Stačí vymazat všechny cookies z prohlížeče, které jsou z Warforum. Hláška 502 Bad Gateway nebude správná. Podle mě se jedná o nějakou interní ochranu obsahu a nedůvěryhodné cookies, která v PC nemá být resp je stará.

Konkrétní, která zlobí má platnost jen do ukončení návštěvy. Očividně zůstane občas viset. Mohlo by to souviset s tím, že záložku z Warforum nezavírám, ale mám ji otevřenou stále. *hi*

Pokud nechcete smazat všechny cookies stačí smazat jen warforum_t a po referesh 502 Bad Gateway zmizí.

Warforum - 502 Bad Gateway

hodnocení

0x

Teď jsem to zkusil a u mě je vše v pořádku.

eruer*
hodnocení

0x

Určitě nějaký přechodný problém. V této chvíli mi WF šlape bez problémů. WF občas bojuje s náporem návštěvníků, a také často pracují na klastrování databáze.
Když se na nějakém webu ukazuje podobná hláška pár hodin, nic to neznamená. Pokud to budete mít dva dny, pak je teprve na místě začít panikařit *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]