Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky a sim karta,musí být stejná?

Od: karlosdos* odpovědí: 3 změna:

Možná se ptám hloupě, dostal jsem chytré hodinky CARNEO , jakou si tam mám koupit sim kartu? se stejným číslem ,jako mám v mobilu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měla by tam být nano SIM až do 4G/LTE..

Jestli Vám operátor vydá druhou kartu se stejným telefonním číslem, o tom bych silně pochyboval.

I bez SIM karty bych předpokládal, že přes BT lze s hodinkami telefonovat a přijímat hovory z MT.

Martine, Vodafone vydá. Ovšem s upozorněním, že nelze obě používat najednout, tedy napřed jednu vypnout, pak druhou zapnout. Jmenuje se to Dvojsimka.

Osobně bych do chytrých hodinek preferoval jiné tel. číslo (při sportu si sebou MT neberu...a v hodinkách bych měl číslo jen pro případn nouze, jinak netoužím aby mne někdo rušil). V dosahu MT by potom mělo jít používat číslo MT v dosahu..

Ale to je věc každého soudruha, co mu vyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]