Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak mohu nějaký tank ochromit dělostřelectvem? Mám Tier 5 a stále se mi nepodařilo nikoho ochromit. Od kdy mohu někoho ochromit? Děkuji za odpověď.
já když jsem to hrával, tak jsem na ARTY byl neskutečně nasr..nej. Prostě stojíš zaměřuješ a bác. Game over ... arty.
6 arty dávají k 8 tankům a 8 arty k 10tkám.
bych arty zrušil.
S dělama se hraje jinak. Zkus zaměřit a pochopíš co po tobě chtějí. Myší najedeš v mapě na tank, zaměříš a vystřelíš.
Tank, pokud to není ve městě je většínou v pytli
jezdím WOT od BETA verze. Z Arty stromu jsem měl nejraději Americkou T-57. Dalo se s ní jezdit i jako se stíhačem. Ve hře už X let není.
Jezdil jsem i s jinými arty ale je zde zásadní problém. Většina bitev od jistého "vylepšení" hry mě házelo s totálními nemehly do městských map. A to mě nebavilo.
To na co se ptáš je o tom, že máš nějakou ARTY. Máš nějakou munici a musíš vědět co která znamená a přemýšlet jak ji využít. Abych ti to řekl jednoduše a jasně, tak:
1) munice PRŮBOJNÁ AP: která bouchne ale neochromí nic v okolí. Ideální na stojící cíl a musí to vpálit do cíle, popřípadě hned vedle něho, aby třeba zhodilo alespoň pás.
2) Explozivní munice HE: Používá se spíše pro útoky na otevřené vozidla. Je to z toho důvodu, že "splash" je takový, že i když trefíš vedle tanku, tak mu třeba zraníš člena posádky, poškodíš nádrž, poškodíš pás, periskop atd... A díky tomu musí daný hráč vozidlo opravit, nebo vyléčit člena posádky. To je to, na co se ptáš. S tímto můžeš poškodit cokoliv i když to bouchne vedle vozidla. A je jedno jestli je to otevřené nebo zavřené vozidlo.
Jako dělostřelec se zaměř na podporu. Já měl kdysi úspěch díky tomu, že jsem s ARTY likvidoval stíhače tanků, stojící tanky nebo nepřátelskou arty. Je dobré znát i taktiku a podle toho třeba i zkušebně vystřelit do prostoru, kde nikdo nic nespotnul. A přesto tam něco zničíš. Tohle je ale o zkušenostech a pozorování terénu. Jde o to, že ty jako dělostřelec máš podpořit útok svého týmu. A zase tým ma za úkol udržet od tebe něpřátelské lehké a střední tanky, které jezdí spotovat. Problém je, že většina dělostřelců se zaměří na průzkumáky a mezi tím je tvůj tým kosený nepřátelskými stíhači a tanky
Jsou arty, které jsou výborné a jsou arty, které jsou za trest něž se přes ně přelouskáš...ale to v každé větvi je něco.
Svého času jsem psal i návody jak hrát s některými vozidly. Za svou dobu jsem zkusil hrát se vším. Od arty po těžké tanky. Dnes nemám sice žádnou arty v garáži ale mám jich několik vyzkoumaných a na některých jsem měl i parádní skalpy. Ale jak říkám, nebavilo mě to. To už s jiným typem vozidla můžu kouzlit ve hře.
jinak o munici:
Průbojná (AP) Vysoká průbojnost pancíře, střední poškození AP střela je preferovaným druhem náboje v tankové bitvě, protože má vyšší šanci na"zničení první ranou", než vysoce explozivní protitanková střela (HEAT), obzvláště proti cílům s kompozitním pancířem. Díky vysoké úsťové rychlosti (rychlost kterou střela opouští ústí hlavně), je také přesnější než HEAT střela.
Vysoce explozivní (HE) Malá průbojnost pancíře, vážné poškození Na krátkou vzdálenost může tank těžce poškodit dokonce i bez průstřelu pancíře (snadno poškodí pásy). Dobře pancéřované tanky a samohybná děla jsou poměrně odolné proti explozivnímu poškození. Většina poškození je způsobena nechráněným cílům jako je posádka a to spíše střepinami než samotným výbuchem. Nicméně, náboje velké ráže mohou vážně poškodit jak lehká tak i těžká vozidla.
Podkaliberní (APCR) Vysoká průbojnost na krátkou vzdálenost, menší poškození APCR a HEAT střely nemohou být používány současně, kvůli rozdílu v počáteční rychlosti. APCR střely potřebují dlouhou hlaveň a proto se používají ve specifických modelech děl. Jsou lehčí a tím pádem rychlejší. Kinetická energie střely je soustředěná v jádru a tím pádem i na menší oblast dopadu, což zvyšuje šanci prů- střelu pancíře cíle. Nicméně, protože jsou tyto střely lehčí ale stále mají stejnou velikost, mají špatné balistické vlastnosti, a na delší vzdálenosti ztrácejí rychlost a přesnost.
Kumulativní (HEAT) PRÉMIOVÁ MUNICE ZA REÁLNÉ PENÍZE: Vysoká průbojnost, střední poškození HEAT střely potřebují kratší hlaveň. Účinek střely nezávisí na její rychlosti a tím pádem ani na dostřelu. Je stejně efektivní na 1000 metrů jako na 100 metrů. Tyto střely nemohou být používány současně s APCR střelami.
Ahoj, nechceš si někdy zahrát WOT? Mám klan a hledám hráče, kteří by se chtěli k nám přidat. Přidáš se? A jinak dík za tvou odpověď. A teda od Tier 6 se dá někoho ochromit?
Ne. S kolegy už hraji jen v četách. Když máme prostor, tak se sejdem a v četě tří vozidel se bavíme na úkor nepřátel.
Klan je o tom, že musíš být "živý" či spíše aktivní hráč. Já nyní hraji pro zábavu. Už statistiky neřeším. Nabídky do různých klanů mám ale slušně odmítám. Bohužel už nemám tolik času a někdy i chuť.
Takže do Vašeho týmu bych se moc nehodil. Dva týdny třeba ani nehraju WOT. Naposledy jsem ho hrál první týden v lednu letošního roku. Ale je pravda, že tehdy jsem hrál každý týden nějakou dobu každý den. skoro celý prosinec do toho ledna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.