Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní internet s 3+ GB do 300 korun

Od: sipka odpovědí: 7 změna:

Jací mobilní operátoři nabízí aspoň 3 GB do 300 CZK? Ideálně s možností na pár měsíců v roce pozastavit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
sipka
hodnocení

Díky, T-mo překvapil

kimbert*
hodnocení

2x

Emtečko 5GB za 275 kč. emtecko.cz/...

sipka
hodnocení

Taky zajímavé

Teď jsem mluvil s operátorkou emtéčka; data v mobilu jsou vázána na hlasové služby, ale stačí tarif MINI za 4,-Kč/měsíc a k tomu data podle libosti. (tarif MINI původně určen pro zaměstnance Třineckých železáren, ale dnes ho poskytují všem, alespoň takové info mám z dnešního hovoru).

joudic*
hodnocení

0x
Kaktus, obnovaci balicek treba za kilo mesicne a nespotrebovane MB se do nekonecna scitaji a vyplati se ho diky scitani platit, ikdyz telefon nepouzivate(prestanete-li platit tak nasbirana data propadnou, nechte jsem tak jednou prisel cca o 8gb). 1200 rocne za telefon je pro me idealni stav, ktery uz par let trva, predtim jsem skoro 10 let platil cca 7000 rocne.
fekoun

Ono by to šlo i za 600 Měsíčně, stačilo by dobíjet každý lichý měsíc a dobíjet pouze v dobíječce. Jakmile má člověk našetřená data, nepotřebuje mít tak drahý balíček.

Bohužel mají chyták: když máš aktivní balíček, můžeš ho povýšit pouze na dražší a s více daty, ne obráceně. Za mě tedy stačí 1GB měsíčně za 150Kč, ale dobíjet si každý druhý měsíc 200 a pouze v době kdy dostaneš dvojnásobek kreditu (na měsíc ale jen). šlo by i 2GB za 200(250) tuším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]